Charlotte uit 'Big Brother' verbluft volgers met verleidelijke foto's van diepe decolleté: "Wow!" Nieuws
Nieuws

Charlotte uit 'Big Brother' verbluft volgers met verleidelijke foto's van diepe decolleté: "Wow!"

Charlotte uit 'Big Brother' verbluft volgers met verleidelijke foto's van diepe decolleté: "Wow!"

Charlotte moest helaas net voor de finale het 'Big Brother'-huis verlaten. Zo eindigde de nanny op de vierde plek. Nu laat de 'Big Brother'-kandidate zich van haar meest sexy kant zien op Instagram.

De finale van 'Big Brother' zal bij velen nog lang nazinderen. Zo zat het er achteraf bovenarms op tussen bepaalde bewoners. Onder meer Charlotte kreeg het aan de stok met Jolien nadat ze te weten kwam dat dat Jolien slechte dingen over haar had gezegd in het huis.

Maar van die spanningen lijkt Charlotte zich nu niet veel meer aan te trekken. Op Instagram laat ze zich nu een heel andere kant zien. Zo deelde de Vlaamse nanny enkele uitdagende kiekjes en die kunnen op heel wat bijval rekenen van haar volgers.

Topmodel

“Wauw, zo mooi!”, “Beauty!”, “Te heet voor deze wereld”, “Je lijkt op Brigitte Bardot in haar beginjaren!", "Knap!”, “Wauwie!”, “Knapperd”, “Wat een mooi foto's van je Charlotte!", "Een topmodel!", “Knapperd”, "Oogverblindend" en "Wow!", klinkt het onder meer in de vele reacties onder de kiekjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws