Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' geeft eindelijk toe: "Had ik mijn hoofd gevolgd, was ik voor haar gegaan" Reality
Reality

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' geeft eindelijk toe: "Had ik mijn hoofd gevolgd, was ik voor haar gegaan"

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' geeft eindelijk toe: "Had ik mijn hoofd gevolgd, was ik voor haar gegaan"

Kevin Maenhout uit 'Boer zkt Vrouw' koos uiteindelijk voor de omstreden Jana om op romantische date te gaan. Maar zoals we afgelopen zondag konden zien, kreeg de frambozenboer daar al snel spijt van. In TV Familie onthult hij nu ook voor wie hij gekozen had mocht hij zijn verstand gevolgd hebben.

Tot grote frustratie van Heidi, Elke én Kevins mama, volgde Kevin zijn hart en koos hij voor Jana om op romantische date te gaan. "Ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt", vertelde Heidi vlak na zijn beslissing. “Ik hoopte dat hij voor Elke zou kiezen, zij stelde zich écht open", aldus Heidi.

Inmiddels hebben we ook al kunnen zien dat het niet echt boterde tussen Jana en Kevin op hun romantische date. Zij is namelijk op zoek naar een volwassen man, en niet naar een speelvogel en grappenmaker zoals Kevin. Volgens velen had Kevin dan ook beter met zijn hoofd gekozen.

Ook de favoriete van mijn moeder

Maar wie had hij dan gekozen? "Dan was ik voor Elke gegaan", geeft Kevin nu toe in TV Familie. "Zij was ook de favoriete van mijn moeder. Maar uiteindelijk moest ik de finale keuze maken. Ik, en niemand anders", verdedigt hij zich. "Of ik de verkeerde keuze gemaakt heb? Ik had er tijdens de romantische trip dus een twijfelend gevoel bij", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws