Enorm pijnlijk voor Kevin uit 'Boer zkt Vrouw': Elke komt met verrassend nieuws over haar liefdesleven Nieuws
Nieuws

Enorm pijnlijk voor Kevin uit 'Boer zkt Vrouw': Elke komt met verrassend nieuws over haar liefdesleven

Enorm pijnlijk voor Kevin uit 'Boer zkt Vrouw': Elke komt met verrassend nieuws over haar liefdesleven

Afgelopen zondag konden we zien hoe frambozenboer Kevin in 'Boer zkt Vrouw' koos voor Jana om op romantische date te gaan. Toch zagen zowel zijn mama als veel kijkers in Elke een betere match voor de boer. Maar Elke is niet bij de pakken blijven zitten. Zo onthult ze in Dag Allemaal groot nieuws over haar liefdesleven.

Ondanks dat Kevin - tot grote teleurstelling van Heidi en Elke - koos voor Jana, zijn Kevin en Elke wel vriendin gebleven na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur. “Wij horen elkaar nog geregeld", vertelt Kevin deze week in Dag Allemaal. Dat beaamt Elke. "Dat klopt, we zijn vrienden”, vertelt Elke.

“Ook al was ik heel verdrietig na het keuzemoment", vervolgt Elke. "Ik wilde het echt wel met hem proberen, bij Jana was ik daar lang niet zeker van", bekent de 'Boer zkt Vrouw'-kandidate. In de vooruitblik naar volgende week konden we ook al zien dat Kevin en Jana het aan de stok kregen op hun romantische trip. Maar daar trekt Elke zich inmiddels niets meer van aan. Zij heeft sinds kort namelijk een nieuwe vriend.

“Dankzij het programma heb ik geleerd om wat assertiever te zijn en het niet te snel op te geven uit angst om gekwetst te worden", legt Elke uit. En dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. "Sinds november ben ik gelukkig samen met Diego. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ook Kevin de liefde vindt, want hij verdient dat echt", besluit Elke.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws