Zieke 'Temptation'-Pommeline krijgt opnieuw slecht nieuws te horen: "Onmiddellijk naar spoed" Nieuws
Nieuws

Zieke 'Temptation'-Pommeline krijgt opnieuw slecht nieuws te horen: "Onmiddellijk naar spoed"

Zieke 'Temptation'-Pommeline krijgt opnieuw slecht nieuws te horen: "Onmiddellijk naar spoed"

Pommeline Tillière, vooral bekend van ‘Temptation Island’, lijdt al enkele jaren aan de ziekte van Crohn, een chronische darmziekte. Nu heeft de realityster opnieuw slecht nieuws te melden. Zo gaat het momenteel niet goed met de gezondheid van haar oma.

Het zit niet mee voor Pommeline uit ‘Temptation Island’. Nadat eerder al bekend raakte dat ze lijdt aan de ziekte van Crohn liet ze vorige week weten dat ze plots enorm veel kniepijn had. “Ik ben opgestaan met fucking veel kniepijn. Als het niet snel beter wordt, moet ik naar de dokter. Dat heb ik weer”, vertelde ze toen op haar Instagram Stories.

Nu heeft Pommeline ook erg droevig nieuws over haar oma. "Ik kom net uit het ziekenhuis. Ik had een fotoshoot gepland, maar deze ochtend belde mijn mama mij om te zeggen dat mijn oma zich niet goed voelde", vertelt ze in haar Instagram Stories. "Mijn oma en ik zijn twee handen op één buik dus ik ben naar haar gereden en heb haar onmiddellijk naar de spoedafdeling gebracht", aldus de blondine.

Ondertussen stelt haar 86-jarige oma het al iets beter, maar voorlopig moet ze wel in het ziekenhuis blijven. "Ze gaan nu verdere onderzoeken doen", zegt Pommeline. "Mijn omaatje is mijn alles dus ik ben blij dat het opnieuw iets beter gaat", eindigt ze haar verhaal.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws