Zieke Pommeline Tillière uit 'Temptation Island' deelt erg slecht nieuws over haar gezondheid Nieuws
Nieuws

Zieke Pommeline Tillière uit 'Temptation Island' deelt erg slecht nieuws over haar gezondheid

Zieke Pommeline Tillière uit 'Temptation Island' deelt erg slecht nieuws over haar gezondheid

Pommeline Tillière, die bij het grote publiek bekend werd door haar deelnames aan 'Temptation Island', lijdt al enkele jaren aan een chronische darmziekte. Nu heeft de realityster opnieuw slecht nieuws te melden over haar gezondheid.

Pommeline uit 'Temptation Island' maakte eerder al bekend dat ze lijdt aan de ziekte van Crohn. De ziekte van Crohn is een chronische ontstekingsziekte van de darm. De aandoening valt niet te genezen, maar is wel te behandelen.

Helaas kampt Pommeline nu met nog meer gezondheidsproblemen. Dat vertelt ze op haar Instagam Stories. “Ik ben opgestaan met fucking veel kniepijn. Als het niet snel beter wordt, moet ik naar de dokter. Dat heb ik weer”, vertelt ze gefrustreerd.

Toch probeert de realityster positief te blijven. “Ik ga mijn knie niet overbelasten, want het doet echt wel veel pijn. Maar oké, we proberen de moed erin te houden”, besluit ze.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws