Zangeres Laura Tesoro verrast iedereen en gooit het over een compleet andere boeg na 'The Voice' Nieuws
Nieuws

Zangeres Laura Tesoro verrast iedereen en gooit het over een compleet andere boeg na 'The Voice'

Zangeres Laura Tesoro verrast iedereen en gooit het over een compleet andere boeg na 'The Voice'

Nu ‘The Voice van Vlaanderen’ weer is afgelopen en de winnaar bekend is, kan coach Laura Tesoro zich opnieuw focussen op andere projecten. Daar vertelt ze nu zelf meer over.

Afgelopen vrijdag konden we kijken naar de spannende finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Jammer genoeg bracht geen enkele kandidaat uit het team van Laura Tesoro het tot de laatste liveshow, maar de coach was wel enorm blij voor Louise uit Team Natalia die uiteindelijk de talentenjacht won.

Nu ‘The Voice’ erop zit, heeft Laura Tesoro opnieuw meer tijd om zich bezig te houden met andere zaken. Zo gaat ze nu iets totaal anders doen, namelijk een hoofdrol inspreken van een nieuwe animatiefilm genaamd ‘Mummies’. Toch is dat niet de eerste keer dat Laura dit doet, want haar stem is ook al te horen in ‘Trolls’.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze dat ze films inspreken heel leuk vindt om te doen, hoewel dat niet altijd zo eenvoudig is. “Bij dubbing is het meer dan gewoon een vertaling maken, alle woorden moeten passen op de bekjes die het personage maakt”, legt ze uit. “Terwijl ik een zin inspreek, loopt de Engelse zin ondertussen mee. Het moet echt exact hetzelfde zijn, want anders klopt het mondje niet. Ik hoor de Engelse stem in mijn hoofd en ik praat eigenlijk mee in haar plaats”, aldus Laura.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws