Zangeres Kate Ryan (42) deelt somber nieuws over haar gezondheid: "Kan binnen zes maanden gedaan zijn" Nieuws
Nieuws

Zangeres Kate Ryan (42) deelt somber nieuws over haar gezondheid: "Kan binnen zes maanden gedaan zijn"

Zangeres Kate Ryan (42) deelt somber nieuws over haar gezondheid: "Kan binnen zes maanden gedaan zijn"

Op maandag 27 maart kunnen we opnieuw genieten van een nieuwe aflevering van 'Viva la feta' op Play4. Daarin ontvangen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham deze week zangeres Kate Ryan (42). Daarin vertelt ze onder meer over de dood van haar moeder.

Het is inmiddels al meer dan 20 jaar geleden dat zangeres Kate Ryan afscheid moest nemen van haar mama. Zij overleed op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Kate Ryan, die in het echte leven Katrien Verbeeck heet, was toen 21 jaar.

In 'Viva la feta' praat de zangeres nu openhartig over dat moeilijke verlies. “Nu pas besef ik hoe jong mijn mama was toen ze stierf”, bekent de zangeres aan Otto-Jan en Jani. In juli wordt Kate Ryan zelf 43 jaar.

Daardoor heeft de zangeres nu veel angst om hetzelfde mee te maken. “Stel dat mij hetzelfde zou overkomen, wil dat zeggen dat ik nu ziek moet worden, en dat het dan binnen zes maanden gedaan is", berekent de zangers. "Daar ben ik wel mee bezig", aldus Kate Ryan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws