"Wauw, zo lief!": Niels Destadsbader doet alle harten smelten met kiekje van zijn jarige oma Nieuws
Nieuws

"Wauw, zo lief!": Niels Destadsbader doet alle harten smelten met kiekje van zijn jarige oma

"Wauw, zo lief!": Niels Destadsbader doet alle harten smelten met kiekje van zijn jarige oma

Niels Destadsbader maakte onlangs nog het heuglijke nieuws bekend dat hij peter is geworden van het dochtertje van zijn ex Nele. Nu heeft de 34-jarige zanger opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

Niels Destadsbader is een echte familieman. Zo is de zanger niet alleen gek op zijn petekindjes, ook met zijn oma heeft hij een zeer goede band. Op Instagram deelde Niels nu ook een prachtige foto met zijn grootmoeder.

Op 25 april mocht zijn oma namelijk 96 kaarsjes uitblazen. De zanger ging bij haar langs om een stukje taart te eten. "Mopjes over een ouwe taart mocht ik niet maken. Maar meme Nelly is vandaag wel 96 jaar geworden!", schrijft hij bij het wondermooie plaatje.

Wat een vinnig vrouwtje!

Meteen werd de zanger overstelpt met reacties. "Oh zie jullie stralen. Fantastisch!", schrijft presentatrice Dina Tersago. "Wauw!", “Zo mooi!", "Proficiat meme, nog vele gezonde jaren erbij", “Gelukkige verjaardag meme Nelly!", "Wat een geluk om al zo lang je oma bij je te hebben! Van harte gefeliciteerd! Prachtige leeftijd!", "Wat een vinnig vrouwtje nog! Kostbare momenten!" en "Zo lief!", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws