Niels Destadsbader is peter geworden van het kindje van zijn ex: "Zullen elkaar altijd graag blijven zien" Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader is peter geworden van het kindje van zijn ex: "Zullen elkaar altijd graag blijven zien"

Niels Destadsbader is peter geworden van het kindje van zijn ex: "Zullen elkaar altijd graag blijven zien"

Niels Destadsbader heeft zonet zeer heuglijk nieuws bekendgemaakt op zijn Instagrampagina. De 34-jarige zanger is namelijk zopas peter geworden. En wel van iemand heel bijzonder.

Zo laat Niels Destadsbader weten dat hij peter is geworden van het dochtertje van zijn ex, Nele Christiaens, met wie hij tot 2017 een relatie had. "Neleke en ik. Zes jaar een koppel geweest, vier jaar samengewoond. Als goeie vrienden uit elkaar gegaan en dat onderweg ook altijd gebleven", steekt de zanger van wal op zijn Instagrampagina.

"Tot ze mij twee maanden geleden vroeg om peter te worden van haar dochtertje", vervolgt Destadsbader. Een erg emotioneel moment voor de zanger. "Tranen. Van trots. Trots en blijdschap. Omdat we onderweg altijd respect bleven hebben voor elkaar. Omdat we nog altijd dankbaar zijn voor de kansen we elkaar toen hebben gegeven. En omdat we mekaar altijd graag zullen blijven zien", aldus Niels.

"Super trots op ons, Neleke. En nog meer op jou. Ook heel blij voor jou, papa Bowie. De meisjes zijn in goeie handen. En ik? Ik ben nu al helemaal verliefd op ons Dréetje", sluit hij zijn bericht af. In 2017 zetten Niels Destadsbader en Nele een punt achter hun relatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws