Verdwijnt na Stan Van Samang nog een populair personage uit 'Thuis'? "Hij gaat sterven!" Nieuws
Nieuws

Verdwijnt na Stan Van Samang nog een populair personage uit 'Thuis'? "Hij gaat sterven!"

Verdwijnt na Stan Van Samang nog een populair personage uit 'Thuis'? "Hij gaat sterven!"

Vorige week raakte het droevige nieuws bekend dat Stan Van Samang binnenkort uit 'Thuis' verdwijnt. Hoe en wanneer dat precies zal gebeuren is nog niet geweten, maar nu vrezen de kijkers dat er binnenkort nog een personage zal vertrekken uit de populaire soap.

Zo is het heel wat kijkers opgevallen dat Bob (Christophe Haddad) de laatste tijd wel erg vaak moe is. De fans vrezen dan ook dat Bob hervallen is. Twee jaar geleden werd bij Bob al eens lymfeklierkanker vastgesteld.

Daarvan kon hij uiteindelijk genezen, maar volgens de kijkers wijst alles er nu op dat hij opnieuw ziek is. "Ik denk dat Bob aan het hervallen is", schrijft een bezorgde fan op Facebook. “Ik heb ook dat gevoel”, “We hebben er hier ook al aan gedacht” en “Ja, Bob gaat hervallen. Hij moet veel te veel geeuwen de laatste tijd en is altijd moe", klinkt het bij enkele andere kijkers.

Sommigen vrezen zelfs dat hij de ziekte niet zal overleven. “Ik vrees dat hij gaat sterven”, aldus een fan. Toch hopen de kijkers dat ze het deze keer niet bij het rechte eind hebben. “Hopelijk zijn we verkeerd en is hij niet opnieuw ziek”, “Het zou enorm jammer zijn” en “Ik vrees dat hij opnieuw ziek is, maar ik hoop van niet”, luidt het onder meer op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws