Stan Van Samang verdwijnt na 2,5 jaar plots uit 'Thuis': dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Stan Van Samang verdwijnt na 2,5 jaar plots uit 'Thuis': dit is er aan de hand

Stan Van Samang verdwijnt na 2,5 jaar plots uit 'Thuis': dit is er aan de hand

Afgelopen vrijdag konden de kijkers van 'Thuis' zien hoe slechterik Chris (Danny Timmermans) opnieuw opdook in hun favoriete soap. Maar helaas betekent zijn terugkeer ook zeer slecht nieuws voor Harry, vertolkt door Stan Van Samang.

Drugsbaron Chris is dan toch niet omgekomen bij een ongeluk in Thailand. Zo dook hij afgelopen vrijdag plots op in het woonzorgcentrum waar Veerle (Karin Tanghe), de mama van Sam (An Vanderstighelen), zit. Hij nam een valse identiteit aan en deed zich voor als vriendelijke tuinman.

Harry had het dus al maanden bij het rechte eind. Onlangs kocht hij zelfs een pistool om hem en zijn gezin te beschermen tegen de schurk. Maar helaas zal dat pistool niet volstaan om zich te weren tegen Chris.

Harry zal vanaf volgend seizoen namelijk niet meer te zien zijn in 'Thuis'. Dat nieuws werd zopas bevestigd aan de redactie van Dag Allemaal. Dat betekent dat Stan Van Samang (44) na 2,5 jaar verdwijnt uit de populaire soap. Hoe Harry precies uit de reeks geschreven zal worden, is nog niet geweten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws