Tanja Dexters poseert in pikant topje waar haar borsten bijna uitfloepen: Willy Sommers erg onder de indruk Nieuws
Nieuws

Tanja Dexters poseert in pikant topje waar haar borsten bijna uitfloepen: Willy Sommers erg onder de indruk

Tanja Dexters poseert in pikant topje waar haar borsten bijna uitfloepen: Willy Sommers erg onder de indruk

Hoewel Tanja Dexters (46) sinds kort op het erotische platform OnlyFans zit, trakteert ze haar Instagramvolgers ook nog regelmatig op sexy kiekjes van zichzelf. Dat doet de ex-Miss België ook nu weer.

Tanja Dexters kreeg enkele dagen geleden nog heel wat bagger over zich heen. De ex-Miss België deelde toen een foto waarop pronkte met haar slanke benen en achterwerk. Maar daar kreeg ze meteen heel wat commentaar op.

Veel volgers reageerden namelijk dat Tanja er wel erg mager uitziet de laatste tijd. Dat laat de blondine gelukkig niet te veel aan haar hart komen. Zo deelde zopas opnieuw een erg sexy kiekje op haar Instagrampagina.

Daarop poseert Tanja in een topje met een diepe decolleté terwijl ze uitdagend in de camera kijkt. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. “Prachtig!!!”, schrijft zanger Willy Sommers. “Zo knap!”, “Altijd al een knappe dame geweest en nog steeds!”, “Prachtige foto”, “Zo mooi!” en “Sexy!”, klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws