Volgers maken zich grote zorgen om fel vermagerde Tanja Dexters: "Ziet er niet gezond uit" Nieuws
Nieuws

Volgers maken zich grote zorgen om fel vermagerde Tanja Dexters: "Ziet er niet gezond uit"

Volgers maken zich grote zorgen om fel vermagerde Tanja Dexters: "Ziet er niet gezond uit"

Tanja Dexters (46) deinst er niet voor terug om af en toe een pikante foto op Instagram te zetten. Op haar meest recente foto toont de ex-Miss België opnieuw heel wat bloot, maar die foto zorgt nu voor heel wat ongerustheid bij haar volgers.

Tanja Dexters laat haar volgers vaak meegenieten van haar prachtige lichaam op Instagram. Dat doet ze ook nu weer. Zo deelde de voormalige Miss België een foto waarop ze poseert met blote benen. Dat deed ze voor een advertentie.

Zo is Tanja Dexters fan van cupping. Bij cupping worden kopjes omgekeerd op de huid gezet en vacuüm getrokken om de doorbloeding te stimuleren. Dat zou ervoor zorgen dat de billen er opnieuw ronder uitzien en een lift krijgen. Nu mocht de ex-Miss België ook een cheque weggeven aan haar volgers om zo'n behandeling te winnen.

Maar die foto zorgt nu voor heel wat ongerustheid bij haar volgers. Zij vinden namelijk dat Tanja er wel heel erg slank uitziet de laatste tijd. "Slank is mooi, maar dit is te ...", "Veel te mager, niet mooi meer", "Dit ziet er niet gezond meer uit" en "Niet om te bodyshamen, maar uit bezorgdheid: ze staat gewoon veel te mager", klinkt het onder meer. Gelukkig zijn er anderen die het voor haar opnemen en haar wel complimentjes geven. "Nog altijd even knap!", "Wat een figuur!" en "Babe", lezen we tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws