Sven de Leijer is papa geworden: deze presentator zal hem vervangen in 'Vrede op aarde' Nieuws
Nieuws

Sven de Leijer is papa geworden: deze presentator zal hem vervangen in 'Vrede op aarde'

Sven de Leijer is papa geworden: deze presentator zal hem vervangen in 'Vrede op aarde'

Presentator Sven de Leijer is opnieuw papa geworden. Samen met zijn vriendin verwelkomde hij zopas een zoontje. Dat heuglijke nieuws maakte de openbare omroep deze ochtend bekend. Maar daardoor zal Sven de Leijer ook tijdelijk niet te zien zijn in 'Vrede op aarde'.

Sven de Leijer en zijn partner zijn zopas de trotse ouders geworden van een zoontje. Hij kreeg de naam Leo. De geboorte van hun zoontje komt er een jaar nadat Sven en zijn vriendin hun ongeboren kindje verloren.

Vanaf zaterdag 24 december start op Eén ook het nieuwe seizoen van 'Vrede op aarde', waarvan de opnames momenteel volop aan de gang zijn. Maar door de geboorte van zijn zoontje zal Sven even niet te zien zijn in de eindejaarsshow.

Zo zal Sven de Leijer in de aflevering van donderdag 29 december vervangen worden door stand-upcomedian Phillippe Geubels. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws