Na verlies van ongeboren zoontje is Sven de Leijer opnieuw papa geworden: "Zo blij voor jullie!" Nieuws
Nieuws

Na verlies van ongeboren zoontje is Sven de Leijer opnieuw papa geworden: "Zo blij voor jullie!"

Na verlies van ongeboren zoontje is Sven de Leijer opnieuw papa geworden: "Zo blij voor jullie!"

Zeer leuk babynieuws ten huize Sven de Leijer. Hij en zijn partner zijn zopas de trotse ouders geworden van een zoontje. Dat laat de zender Eén weten via Instagram.

"Leuk nieuws! Sven de Leijer en zijn partner zijn de trotste ouders geworden van een zoontje", staat er te lezen op het Instagramaccount van Eén. Hun zoontje kreeg de naam Leo. Zowel Leo als de ouders stellen het goed volgens Het Laatste Nieuws.

De geboorte van Leo komt er een jaar nadat Sven en zijn vriendin hun eerste kindje verloren. Vorig jaar in november stierf hun zoontje Bob vlak voor de geboorte. "Dat we ons ongeboren kindje verloren hebben, is nog helemaal niet verwerkt”, vertelde de presentator nog enkele maanden geleden in Dag Allemaal.

“Er komt hopelijk een tweede, maar dat zal geen vervangbaby zijn. Dat eerste is er, en we zullen daar altijd de ouders van zijn", klonk het toen ook nog. Nu mochten ze dus zopas hun tweede zoontje verwelkomen. De presentator en zijn vriendin krijgen dan ook heel wat felicitaties. "Dikke proficiat!" en "Zo blij voor jullie!", klinkt het meermaals in de reacties onder de Instagrampost van Eén.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws