Stephanie Planckaert doet alle harten smelten met beelden van haar twee dochters: "Zo mooi om te zien!" Nieuws
Nieuws

Stephanie Planckaert doet alle harten smelten met beelden van haar twee dochters: "Zo mooi om te zien!"

Stephanie Planckaert doet alle harten smelten met beelden van haar twee dochters: "Zo mooi om te zien!"

Stephanie Planckaert en haar man Christopher Timmerman zijn de trotse ouders van drie kinderen: dochter Iluna (17), zoon Mageno (15) en dochter Elara (7). Op Instagram deelde Stephanie nu ook enkele wondermooie beelden van haar twee dochters.

Château Planckaert’ mag dan wel even niet op het scherm te zien zijn, via sociale media kunnen we de avonturen van de familie Planckaert nog altijd op de voet volgen. Enkele dagen geleden liet Francesco zijn volgers nog meegenieten van enkele prachtige gezinskiekjes. Nu was het de beurt aan Stephanie.

Zij deelde enkele prachtige foto’s van haar twee dochters Iluna en Elara. En die komen duidelijk erg goed overeen. “Twee handen op 1 buik”, schrijft Stephanie er toepasselijk bij. “En toevallig verbleven ze allebei een tijdje in mijn buik”, vervolgt ze nog.

Heel wat volgers zijn erg onder de indruk van de mooie foto’s. “Zo mooi om te zien!”, “Echte zusterliefde”, “Gewoon prachtig”, “Hoe schattig zijn die twee!” en “Supermooie foto's!”, lezen we onder meer in de reacties onder de kiekjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws