"Zo mooi om jullie bezig te zien": Francesco Planckaert deelt magnifieke beelden van zijn gezin Nieuws
Nieuws

"Zo mooi om jullie bezig te zien": Francesco Planckaert deelt magnifieke beelden van zijn gezin

"Zo mooi om jullie bezig te zien": Francesco Planckaert deelt magnifieke beelden van zijn gezin

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte vormen inmiddels ruim twintig jaar een koppel. Twee jaar geleden bezegelden ze hun liefde met een huwelijk. Samen hebben ze ook drie kinderen. Op Instagram deelde Francesco nu enkele prachtige beelden van zijn gezin.

Het is niet omdat 'Château Planckaert' even niet op het scherm te zien is, dat we niet kunnen meegenieten van de avonturen van de Planckaerts. Zo deelt de warmste familie van het land regelmatig mooie kiekjes op Instagram.

Nu heeft Francesco, de oudste zoon van Christa en Eddy Planckaert, enkele wondermooie beelden op Instagram gepost van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Magali heeft hij drie kinderen: zoon Devon, dochter Noa en zoontje Yukka.

Op de beelden kunnen we zien dat het gezin van Francesco erg muzikaal aangelegd is. Zo speelt Devon gitaar, zingt Noa en speelt Yukka drums. Francesco's volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Zo mooi om jullie bezig te zien", "Wauw!" en "Zo'n muzikale en talentvolle familie. Prachtig", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws