ShowbizzTime

Meilandjes maken zich grote zorgen om Nadège: poetsvrouw met ambulance naar het ziekenhuis

Nadège, Erica en Martien Meiland
I Foto: SBS I
door Redactie

De miserie lijkt maar niet op te houden voor Nadège, de vroegere huishoudster van de Meilandjes. Vorig jaar werd bij haar op meerdere plaatsen in haar lichaam kanker gevonden. Vandaag moet Nadège opnieuw naar het ziekenhuis voor een operatie.

Vorig jaar was een vreselijk jaar voor de Franse poetsvrouw van de Meilandjes. Zo werd er op verschillende plaatsen in haar lichaam kanker ontdekt. Inmiddels heeft ze al verschillende chemo- en radiotherapieën achter de rug en nu moet Nadège onder het mes.

Zo moet haar bijnier preventief verwijderd worden omdat er een tumor in zit. Dat vertelde ze gisteren bij het Nederlandse Shownieuws. “Ik heb mijn koffers inmiddels gepakt en morgenochtend haalt de ambulance me op. Dan vertrek ik naar het ziekenhuis, waar ik een paar dagen moet blijven”, aldus Nadège.

Nadège kreeg ook een lief berichtje van Erica Meiland. “Ik wens ze het beste en hoop dat het goed met haar gaat.” Daar was ze enorm blij mee maar echt goed gaat het niet met de huishoudster. Eerder vertelde ze al dat ze in financiële problemen zit door de hoge medische kosten die ze moet betalen. Ze is ook zo verzwakt van de chemo dat ze momenteel niet kan werken.

Laatste nieuws