Opnieuw groot drama voor Nadège uit 'Chateau Meiland': "De wanhoop nabij" Nieuws
Nieuws

Opnieuw groot drama voor Nadège uit 'Chateau Meiland': "De wanhoop nabij"

Opnieuw groot drama voor Nadège uit 'Chateau Meiland': "De wanhoop nabij"

Nadège, de voormalige huishoudster van de familie Meiland, moet opnieuw een zware tegenslag verwerken. Begin dit jaar werd er nog kanker vastgesteld bij haar en nu kampt ze met grote financiële problemen. Dat vertelt ze aan het Nederlandse Shownieuws.

Nadège heeft er al een erg zware periode opzitten. In maart werd bij haar een tumor vastgesteld, ze kreeg ruzie met de familie Meiland - die is ondertussen wel opnieuw bijgelegd -, en onlangs moest ze ook geopereerd worden aan haar nieren.

En nu heeft de voormalige huishoudster van de Meilandjes opnieuw droevig nieuws te melden. Zo heeft Nadège grote financiële problemen. De huishoudster krijgt een uitkering van 300 euro, maar dat geld moet ze volledig spenderen aan haar huur. Bovendien lopen de dierenartskosten voor haar veertienjarige hond hoog op.

Nadège is de waanhoop nabij en voelt ze zich nu genoodzaakt om haar auto te verkopen. “Ik heb veel financiële problemen door mijn chronische ziekte. Ik verdien niets meer, omdat ik niet kan werken", vertelt ze daarover aan Shownieuws.

Hoop

Al hoopt Nadège wel dat daar volgend jaar verandering in komt. "Ik wacht op de officiële erkenning, dat ik iemand ben met een beperking." Maar helaas duurt het nog vier maanden voordat er een dossier is. "Vier maanden wachten … dat is erg zwaar", aldus Nadège.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws