ShowbizzTime

Start van nieuwe seizoen ‘The Voice’ zorgt meteen voor heel wat reacties over Laura Tesoro

Laura Tesoro
I Foto: Instagram I
door Redactie

Gisteren was het eindelijk tijd voor de aftrap van het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Ook Laura Tesoro was van de partij en op sociale media krijgt ze al snel veel reacties.

Het is ondertussen al het negende seizoen van het populaire VTM-programma. Zangeres Laura Tesoro is in het programma een coach, maar ze zit niet op een van de grote rode stoelen. Zij kan kandidaten die niet doorgaan naar de volgende ronde toch nog een kans geven. 

Op Instagram vroeg Laura Tesoro aan haar volgers of ze er klaar voor zijn. Op de foto zien we Laura poseren met de andere juryleden Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn. Echter spenderen Laura’s volgers niet veel aandacht aan de andere 4.

Zij willen vooral duidelijk maken aan Laura dat ze er enorm goed uitziet. “Mooi”, “Love it”, “Mooiste vrouw ooit”, “Je verbluft me steeds” en “You shine”, reageren ze. Enkele fans schrijven ook dat haar look heel leuk is. “Die outfit!” en “Niemand kan die outfit beter dragen dan jij”, luidt het. 

Laatste nieuws