Sarah De Bie helemaal ten einde raad: "Heeft iemand tips?" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie helemaal ten einde raad: "Heeft iemand tips?"

Sarah De Bie helemaal ten einde raad: "Heeft iemand tips?"

Op zondag 18 september start het WK wielrennen waar ook Wout van Aert aan zal deelnemen. Dat WK gaat dit jaar door in Australië. Ook zijn vrouw Sarah De Bie en zoontje Georges zullen hem vergezellen naar daar. Maar dat zorgt ook voor kopzorgen bij Sarah.

Zij moet namelijk de lange vlucht zien te overleven met zoontje Georges. "Oké, het is niet van mijn gewoonte om vragen te stellen via Instagram, maar zijn er mensen die tips hebben om lange vluchten te overleven met een klein kindje? En misschien ook tips voor de jetlag?", schreef de vrouw van Wout van Aert op haar Instagram Stores.

Sarah kreeg gelukkig meteen heel wat tips binnen zoals veel snacks voorzien, een iPad meenemen, cadeautjes inpakken met nieuw klein speelgoed en zelf proberen rustig te blijven. Ze bedankt haar volgers dan ook voor de tips. "Dankjewel voor alle lieve berichtjes en tips."

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws