ShowbizzTime

Presentator Erik Van Looy (60) heeft droevig nieuws over zijn gezondheid: "Vreselijk"

Erik Van Looy
I Foto: Photonews I
door Redactie

Erik Van Looy (60) moest twee maanden geleden nog onder het mes voor een oogoperatie. Hij scheurde toen zijn netvlies. Helaas heeft ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator nu opnieuw slecht nieuws te melden over zijn gezondheid.

Nu Erik de gezegende leeftijd van 60 jaar bereikt heeft, moet hij regelmatig onderzoeken laten uitvoeren. “Dat levert gelukkig geen alarmerende resultaten op”, vertelt de presentator in Humo. Maar Erik sukkelt wel met een ander gezondheidsprobleem.

“Het enige waar ik opeens grote problemen mee heb – vreselijk nieuws, want ze lachen me er in ‘De Slimste Mens’ al jaren mee uit en nu is het géén mop – zijn mijn tanden”, aldus Erik. De presentator kampt al weken met tandpijn. “Vooral als ik iets eet of drink”, legt Erik uit.

Hij kreeg dan ook slecht nieuws te horen van zijn tandarts. “Gisteren vertelde de tandarts me dat er zeker vijf tanden weg moeten”, aldus de presentator. Toch blijft hij positief. “Het zal allemaal wel in orde komen, met kronen en implantaten. Het zal alleen nóg meer kosten dan een ticket voor Madonna”, besluit de presentator al lachend.

Laatste nieuws