Met spoed onder het mes: Erik Van Looy (60) heeft slecht nieuws over zijn gezondheid te melden Nieuws
Nieuws

Met spoed onder het mes: Erik Van Looy (60) heeft slecht nieuws over zijn gezondheid te melden

Met spoed onder het mes: Erik Van Looy (60) heeft slecht nieuws over zijn gezondheid te melden

Erik Van Looy was afgelopen vrijdag te gast in ‘Villa Sporza’. Daar onthulde hij minder goed nieuws over zijn gezondheid, want hij werd onlangs geopereerd.

Erik Van Looy zat deze week in ‘Villa Sporza’ aan tafel met Karl Vannieuwkerke, maar eigenlijk had hij moeten afbellen. Dat geeft hij zelf toe, want hij onthult dat het niet goed met hem ging. “Mijn netvlies is twee dagen geleden gescheurd”, klinkt het. Daardoor moest hij meteen geopereerd worden.

“Als ik mijn twee ogen open hou, dan zie ik eigenlijk niks”, vertelt de ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator. “Als ik het ene dicht doe, dan zie ik wel iets. Maar dan zie je er verschrikkelijk onnozel uit”, zegt hij tegen Karl Vannieuwkerke. Hij kan er duidelijk al om lachen, maar dat komt misschien ook omdat hij nu aan de betere hand is.

Het is bovendien niet de eerste keer dat Erik onder het mes is moeten gaan. Zo werd hij eerder al eens geopereerd aan zijn ogen. De presentator droeg lang een bril, maar dat was hij kotsbeu. Daarom liet hij kunstlenzen plaatsen en sindsdien gaat hij door het leven zonder een bril op de neus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws