ShowbizzTime

Nick Laenen is ernstig ziek: 'Blind Getrouwd'-deelnemer onthult zelf wat er aan de hand is

Nick Laenen
I Foto: Instagram I
door Redactie

Nick Laenen werd bekend door zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ in 2020. Daarin werd hij – helaas zonder succes – gekoppeld aan Christophe Ramont. Inmiddels is Nick opnieuw gelukkig in de liefde, maar nu heeft hij op Instagram laten weten dat hij ernstig ziek is.

Nick Laenen en Christophe Ramont bleven helaas niet gehuwd na hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur, maar de twee zijn wel nog altijd erg goede vrienden. Zo vieren ze nog elk jaar hun huwelijksverjaardag samen.

Inmiddels is Nick ook opnieuw gelukkig in de liefde. Onlangs liet hij via Instagram nog weten dat hij ondertussen al een jaar samen is met zijn nieuwe vlam. Om zijn partner te beschermen, houdt Nick hem voorlopig wel volledig uit de spotlights.

Maar helaas heeft Nick nu minder goed nieuws over zijn gezondheid. Zo is hij ernstig ziek door de griep. Dat laat hij weten via Instagram. “Mijn uitzicht de laatste vijf dagen”, schrijft hij bij een foto van zijn plafond. “Nog mensen die zo afzien van de griep? Wtf is dit!”, vervolgt hij nog.

UPDATE: Inmiddels heeft Nick laten weten dat hij geen griep heeft, maar in het ziekenhuis ligt met malaria.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Laatste nieuws