Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' met spoed opgenomen in het ziekenhuis na gezondheidsproblemen Nieuws
Nieuws

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' met spoed opgenomen in het ziekenhuis na gezondheidsproblemen

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' met spoed opgenomen in het ziekenhuis na gezondheidsproblemen

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' is met spoed opgenomen is in het ziekenhuis. Eerder schreef hij op Instagram dat hij kampte met de griep, maar dat blijkt nu niet te kloppen.

Nick Laenen liet op maandag nog weten dat hij getroffen was door de griep. "Nog mensen die zo afzien van de griep? Wtf is dit!", schreef hij toen op zijn Instagram Stories. Maar nu is Nick met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

De 'Blind Getrouwd'-kandidaat heeft namelijk geen griep, maar wel malaria. “Ik heb geen griep maar kl*te malaria”, schrijft hij bij een foto vanuit het ziekenhuis. Malaria is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door parasieten die via een muggenbeet in het lichaam terechtkomen.

De ziekteverschijnselen die bij malaria horen, zijn koude rillingen, koorts, spierpijn en hoofdpijn. Deze verschijnselen zijn in het begin niet te onderscheiden van een griepaanval. Waar en hoe hij de ziekte heeft opgelopen is niet geweten. Nick is momenteel opgenomen in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. "Door het oog van de naald gekropen", schreef hij ook nog bij zijn bericht.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws