Na meerdere geruchten: Jana uit 'Blind Getrouwd' stelt voor het eerst haar nieuwe vriend voor Nieuws
Nieuws

Na meerdere geruchten: Jana uit 'Blind Getrouwd' stelt voor het eerst haar nieuwe vriend voor

Na meerdere geruchten: Jana uit 'Blind Getrouwd' stelt voor het eerst haar nieuwe vriend voor

Vorige week schreven we hier al dat Jana De Bosscher (30) uit 'Blind Getrouwd' misschien een nieuwe vriend zou hebben. Zo deelde Jana een opvallende foto op haar Instagram Stories. Daarop was namelijk te zien dat ze ging picknicken in mannelijk gezelschap. Nu bevestigt Jana ook dat ze een nieuwe relatie heeft.

Enkele maanden geleden besloten Jana en Christiaan om een punt te zetten achter hun huwelijk. Maar daar had Jana al snel spijt van achteraf. De spoedverpleegkundige en de kleuterjuf gingen zelfs nog enkele keren op date, maar uiteindelijk trok Christiaan definitief een streep onder hun huwelijk.

Maar nu is Jana dus opnieuw verliefd. Vorige week deden er al geruchten de ronde dat Jana een nieuwe vriend zou hebben. Zo deelde de kleuterjuf een bijzondere foto op haar Instagramverhaal. Daarop zagen we Jana genieten van een picknick in de zon. Op het menu stonden ook twee wafeltjes in de vorm van een hartje. Want ze trok er duidelijk niet alleen op uit. Zo tagde ze Nico Aper, een 33-jarige psychologisch consulent, in haar Instagramverhaal.

Nu bevestigt Jana aan Het Laatste Nieuws dat Nico Aper inderdaad haar nieuwe vriend is. “Ik heb een vriend”, aldus Jana. Omdat ze nog willen genieten van hun prille liefdesgeluk, wilt de 'Blind Getrouwd'-kandidaat momenteel liever niets meer kwijt over haar relatie.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Nico Aper. Bron: Facebook
Nico Aper. Bron: Facebook

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws