Na geruchten over overspel: Luca Borsato en 'Temptation Island'-vriendin melden erg slecht nieuws Nieuws
Nieuws

Na geruchten over overspel: Luca Borsato en 'Temptation Island'-vriendin melden erg slecht nieuws

Na geruchten over overspel: Luca Borsato en 'Temptation Island'-vriendin melden erg slecht nieuws

Vorige week bracht roddelkoningin Yvonne Coldeweijer naar buiten dat het niet goed zou gaan tussen de zoon van Marco Borsato en zijn vriendin Daisy, die ooit nog deelnam aan de Nederlandse ‘Temptation Island’. Nu is het ook tot een breuk gekomen tussen de twee.

Luca Borsato deelde onlangs nog enkele lieve berichten op Instagram voor zijn vriendin Daisy. Maar dat waren volgens Yvonne loze woorden. "Er is een dame die me lange gesprekken heeft laten lezen waarin Luca vertelt dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie omdat hij niet goed kan praten met Daisy. Op een gegeven moment werden de gesprekken ook seksueel getint", schreef de roddelkoningin toen.

Nu heeft Daisy laten weten dat de twee ook daadwerkelijk uit elkaar zijn. "Luca en ik hebben samen besloten om als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte kunnen gunnen", staat er te lezen op haar Instagrampagina.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws