Na Marco Borsato nu ook zoon Luca onder vuur: "Overspel en dickpics naar andere vrouwen" Nieuws
Nieuws

Na Marco Borsato nu ook zoon Luca onder vuur: "Overspel en dickpics naar andere vrouwen"

Na Marco Borsato nu ook zoon Luca onder vuur: "Overspel en dickpics naar andere vrouwen"

Luca Borsato, de zoon van zanger Marco Borsato, woont sinds kort samen met zijn vriendin Daisy, die ooit nog deelnam aan de Nederlandse 'Temptation Island'. Op sociale media strooit hij voortdurend met mooie woorden naar haar maar volgens de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zit er een serieus haar in de boter tussen de twee.

"Luca Borsato is in juni gaan samenwonen met zijn 'Temptation Island'-vriendin Daisy. Hij gaf toen aan dat de appel wél erg ver van de boom valt en hij nooit zoals zijn vader zou vreemdgaan", staat er te lezen in Yvonne haar Instagram Stories.

"Nu is er een dame die me lange gesprekken heeft laten lezen waarin hij vertelt dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie omdat hij niet goed kan praten met Daisy. Op een gegeven moment werden de gesprekken ook seksueel getint. Toen Luca op Instagram bekendmaakte dat hij ging samenwonen met Daisy, stuurde hij op hetzelfde moment dickpics naar de andere dame. De appel valt dus toch niet zo ver van de boom", aldus Yvonne. En blijkbaar is Daisy ook op de hoogte van zijn bedrog.

"Omdat het behoorlijk pikant werd en ze zich schuldig begon te voelen, stuurde de dame een bericht naar Daisy. Daisy reageerde niet echt verbaasd. Het ziet ernaar uit dat ze Luca er al vaker op betrapt heeft", besluit de Nederlandse.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws