Na geruchten over een zwangerschap: Stephanie Planckaert en Christopher maken groot nieuws bekend Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een zwangerschap: Stephanie Planckaert en Christopher maken groot nieuws bekend

Na geruchten over een zwangerschap: Stephanie Planckaert en Christopher maken groot nieuws bekend

Enkele weken geleden deden er geruchten de ronde dat Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman opnieuw in verwachting zouden zijn nadat ze deze bijzondere foto deelden op Instagram. Nu heeft het koppel ook heuglijk nieuws te melden.

Stephanie Planckaert en haar wederhelft Christopher Timmerman vormen al sinds hun tienerjaren een koppel. Samen hebben ze ook drie kinderen: dochter Iluna, zoon Mageno en dochter Elara. Onlangs verrasten Stephanie en Christopher hun volgers nog met een bijzondere foto.

Daarop was te zien hoe Christopher zijn hand liefdevol op de buik van Stephanie hield. Dat kiekje zorgde dan ook meteen voor heel wat speculaties. “Waarschijnlijk een nieuw Timmermannetje onderweg!”, “Je wrijft zo over haar buikje? Mogen we groot nieuws verwachten?” en “Dat is een foto met dubbele bodem!”, klonk het onder meer.

Zelf reageerde het koppel nog niet op de geruchten, maar de twee hebben nu wel zeer heuglijk nieuws te melden. Zo is hun jongste dochter Elara op 17 maart 8 jaar geworden. Zowel Stephanie als Christopher deelde op Instagram dan ook een prachtige boodschap voor hun jarige dochter. "Onze kleine avonturier wordt vandaag 8 jaar", schrijft Christopher bij een prachtig kiekje van Elara. "8 jaar vandaag ons mini-muis", schreef Stephanie dan weer bij een reeks foto's van haar jarige dochter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws