Stephanie Planckaert en Christopher delen bijzondere foto: "Nieuw Timmermannetje onderweg!" Nieuws
Nieuws

Stephanie Planckaert en Christopher delen bijzondere foto: "Nieuw Timmermannetje onderweg!"

Stephanie Planckaert en Christopher delen bijzondere foto: "Nieuw Timmermannetje onderweg!"

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman vormen al jarenlang een erg gelukkig koppel. Samen hebben ze ook drie kinderen: dochter Iluna (17), zoon Mageno (15) en dochter Elara (7). Nu deelde het koppel ook een bijzondere foto op hun Instagrampagina.

Hoewel 'Château Planckaert' momenteel niet te zien is op televisie, kunnen we het reilen en zeilen van de familie Planckaert wel nog altijd volgen via sociale media. Zo delen de Planckaerts regelmatig liefdevolle kiekjes en filmpjes op hun Instagrampagina. Nu postte Christopher wel een bijzondere foto met zijn wederhelft Stephanie Planckaert.

De Planckaerts vertoefden de afgelopen dagen namelijk in Frankrijk voor een minivakantie met de familie. Op de foto de Christopher deelde zien we hem samen met Stephanie poseren voor de spiegel. Maar daarbij merkten hun volgers iets opvallends op.

Zo is te zien hoe Christopher zijn hand liefdevol op de buik van Stephanie houdt. Dat zorgde natuurlijk meteen voor heel wat speculaties. Veel fans zijn er namelijk van overtuigd dat Stephanie opnieuw zwanger is. "Proficiat met de zwangerschap!", "Waarschijnlijk een nieuw Timmermannetje onderweg!", "Je wrijft zo over haar buikje? Mogen we groot nieuws verwachten?" en "Dat is een foto met dubbele bodem!", klinkt het onder meer. Zelf reageerde het koppel nog niet op de geruchten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws