Na geruchten over een relatie met Tom Waes: Ellemieke Vermolen komt met groot nieuws Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een relatie met Tom Waes: Ellemieke Vermolen komt met groot nieuws

Na geruchten over een relatie met Tom Waes: Ellemieke Vermolen komt met groot nieuws

Ellemieke Vermolen en sterrenchef Sergio Herman gingen twee jaar geleden uit elkaar. Afgelopen zomer deden er geruchten de ronde dat Ellemieke iets zou hebben met presentator Tom Waes nadat Ellemieke een bijzondere foto deelde op Instagram. Nu komt de Nederlandse met groot nieuws over haar liefdesleven.

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman beslisten in januari 2021 om een punt te zetten achter hun huwelijk. De twee vormden dertien jaar een koppel. Samen hebben ze ook drie zoontjes: Noah, Zenna en sterrenkindje Josha.

Afgelopen zomer deden er geruchten de ronde dat Ellemieke Vermolen Tom Waes een koppel zouden vormen. Zo postte Ellemieke een bijzondere foto van haar en de presentator op haar Instagrampagina. “Een paar golven nemen met Tom Waes, leuk om je hier te zien”, schreef Ellemieke toen bij de foto van hun tweetjes. Kort daarna verwijderde Ellemieke de foto. Waarom ze dat deed, is niet geweten.

Maar nu heeft Ellemieke wel groot nieuws bekendgemaakt over haar liefdesleven. Zo laat ze weten dat ze klaar is voor een nieuwe liefde in haar leven. “Ja natuurlijk ben ik daar klaar voor”, vertelt ze aan het Nederlandse RTL Boulevard. “Het lijkt me heerlijk om weer verliefd te worden, maar ik ben niet op zoek", vervolgde ze. "Ik trek het aan, zo zeg ik altijd. I don't chase, I attract. Dus, ik geloof er absoluut in dat dat helemaal goed gaat komen", aldus de ex van Sergio Herman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws