Wat is er gaande tussen Ellemieke Vermolen en Tom Waes? "Foto van hun tweetjes plots verwijderd" Nieuws
Nieuws

Wat is er gaande tussen Ellemieke Vermolen en Tom Waes? "Foto van hun tweetjes plots verwijderd"

Wat is er gaande tussen Ellemieke Vermolen en Tom Waes? "Foto van hun tweetjes plots verwijderd"

Ellemieke Vermolen, de ex-vrouw van Sergio Herman, genoot afgelopen week van een surfvakantie in het zonnige Egypte. Daar liep ze ook Tom Waes tegen het lijf.

Zo postte Ellemieke een foto van haar en de presentator op haar Instagrampagina. "Een paar golven nemen met Tom Waes, leuk om je hier te zien", schreef Ellemieke bij de foto van hun tweetjes. Zowel Ellemieke als Tom zijn momenteel vrijgezel waardoor er meteen heel wat reacties kwamen op de foto.

"Jullie zouden een mooi koppel zijn" en "Leuk stel samen", klonk het meermaals in de reacties. Maar nu heeft Ellemieke de foto van hun tweetjes plots verwijderd van haar Instagrampagina. Waarom Ellemieke de foto nu plots offline heeft gehaald, is helaas niet geweten.

Ellemieke Vermolen en chef-kok Sergio Herman gingen begin 2021 uit elkaar. Begin juni van dit jaar raakte dan weer bekend dat Tom Waes en zijn verloofde Mieke na 18 jaar een punt hadden gezet achter hun huwelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws