Monique Westenberg kapot van verdriet: "Mijn strot knijpt dicht" Nieuws
Nieuws

Monique Westenberg kapot van verdriet: "Mijn strot knijpt dicht"

Monique Westenberg kapot van verdriet: "Mijn strot knijpt dicht"

Voor Monique Westenberg blijft het moeilijk. Drie jaar geleden moest ze afscheid nemen van haar grootmoeder, met wie ze een bijzonder goede band had. Op Instagram geeft ze er ruim aandacht aan.

"Vandaag 3 jaar zonder jou. Ik kan van alles schrijven waarom ik je zo mis, maar m’n strot knijpt dicht en m’n ogen houd ik niet droog", aldus een erg emotionele Monique. "Ik zeg het eigenlijk iedere dag tegen je wanneer ik je om me heen voel."

"Het is verdomme (ja ik weet het, dat mocht ik nooit van je zeggen), maar het is verdomme zo’n groot deel onverwerkt verdriet. 41 jaar lang was je er. Altijd. Geef dat maar even een plek. Je stem en je parfum, je roddels en je adviezen, je lach en je tikkende nagels op de tafel, je scheve rug en je grote oorlellen, je mooie verhalen over je bijzondere leven en vooral je armen om me heen! Ik mis je Omie, vreselijk veel!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws