Lotte Vanwezemael maakt haar volgers gek met uitdagende beelden: “Bommeke” Nieuws
Nieuws

Lotte Vanwezemael maakt haar volgers gek met uitdagende beelden: “Bommeke”

Lotte Vanwezemael maakt haar volgers gek met uitdagende beelden: “Bommeke”

Lotte Vanwezemael heeft afgelopen weekend weer het feestbeest uitgehangen. Daarvoor trok de seksuologe wel een heel bijzondere outfit aan.

Lotte Vanwezemael heeft een leuk weekend achter de boeg. ‘Seksuolotte’ trok namelijk naar Brussel om tot in de vroege uurtjes te feesten op ‘Rave Rebels’. Van die indoor rave deelde ze al enkele sfeerbeelden, maar nu toont ze ook haar speciale outfit.

Op Instagram plaatst ze enkele beelden van haar uitdagende outfitkeuze. Zo is ze volledig in het zwart gekleed en draagt ze een wel heel kort shortje met daaronder panties die weinig van haar benen verhullen. Haar volgers laten al snel weten wat ze vinden van haar look.

“Wat een vrouw”, “Dan verschiet men dat voorbijrijdende auto’s in de gracht rijden”, “Zo mooi, je ziet er prachtig uit”, “Sexy vrouw”, “Schoon vrouwtje” en “Wat een super outfit, Lotte”, reageren ze. Ook kan een volger het niet laten om een grapje te maken. “Ben je op de eerste foto een spin aan het vangen op het plafond”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws