'Lisa'-actrice Tinne Oltmans heeft bijzonder triest nieuws te melden: "De laatste" Nieuws
Nieuws

'Lisa'-actrice Tinne Oltmans heeft bijzonder triest nieuws te melden: "De laatste"

'Lisa'-actrice Tinne Oltmans heeft bijzonder triest nieuws te melden: "De laatste"

Tinne Oltmans is al sinds januari 2021 te zien in de VTM-telenovelle ‘Lisa’. Maar nu heeft de actrice zeer droevig nieuws te melden over de populaire tv-reeks.

Zo komt er binnenkort een einde aan de telenovelle 'Lisa'. Dat nieuws raakte vorig jaar in oktober al bekend. In 2024 komt er namelijk een gloednieuwe telenovelle aan op VTM waarin de hoofdrol weggelegd is voor zangeres Camille Dhont.

Inmiddels zijn de acteurs van 'Lisa' bezig aan hun laatste opnames. Enkele weken geleden liet Hilde De Baerdemaeker al weten dat haar laatste draaidag erop zat. De Baerdemaeker vertolkte in de telenovelle de rol van Suzanne, de moeder van Lisa.

Nu heeft ook hoofdrolspeelster Tinne Oltmans laten weten dat haar laatste opnamedag achter de rug is. "Mijn allerlaatste werkdag voor de serie", schrijft de actrice op haar Instagramverhaal. Op de foto die ze deelde zien we ook al enkele beelden van die laatste scènes. Wanneer de telenovelle precies stopt, is nog niet geweten.

Bron: Instagram Stories @tinneoltmans
Bron: Instagram Stories @tinneoltmans
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws