ShowbizzTime

'Lisa'-actrice Hilde De Baerdemaeker maakt droevig nieuws bekend: "Afscheid moeten nemen"

Hilde De Baerdemaeker
I Foto: Instagram I
door Redactie

Hilde De Baerdemaeker is al sinds januari 2021 te zien in de populaire VTM-telenovelle ‘Lisa’. Daarin vertolkt ze de rol van Suzanne, de moeder van Lisa. Maar helaas heeft de 44-jarige actrice nu erg droevig nieuws te melden over de telenovelle.

Vorig jaar in oktober maakte VTM het nieuws bekend dat er binnenkort een einde komt aan de telenovelle ‘Lisa’. In 2024 komt er namelijk een gloednieuwe telenovelle aan op VTM. Daarin is de hoofdrol weggelegd voor zangeres Camille Dhont.

Inmiddels zitten de laatste opnames voor ‘Lisa’ erop. Dat laat Hilde De Baerdemaeker weten via haar Instagrampagina. “Vandaag, na 3 jaar draaien voor de telenovelle ‘Lisa’, hebben we de laatste scènes opgenomen”, schrijft de actrice bij een foto van achter de schermen.

“Dankbaar en met een vol hart neem ik afscheid van een periode van intens samenwerken, lange draaidagen, lieve collega’s …”, vervolgt ze haar bericht. Ze wil dan ook iedereen bedanken voor de afgelopen jaren. “Merci aan de cast en crew. Jullie waren/zijn en blijven zo geweldig! Heel heel liefde. Byebye Suzanne”, sluit ze haar bericht af. Wanneer de laatste aflevering van ‘Lisa’ te zien zal zijn op VTM, is nog niet geweten.

Laatste nieuws