Leontine en Marco Borsato verbluffen iedereen met bijzondere boodschap: "Hou zielsveel van jou" Nieuws
Nieuws

Leontine en Marco Borsato verbluffen iedereen met bijzondere boodschap: "Hou zielsveel van jou"

Leontine en Marco Borsato verbluffen iedereen met bijzondere boodschap: "Hou zielsveel van jou"

Leontine en Marco Borsato gingen eerder dit jaar uit elkaar nadat de zanger beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag ten tijde van 'The Voice Kids'. Inmiddels heeft Leontine ook al een nieuwe vriend, maar nu deelde het koppel wel een heel bijzondere boodschap op Instagram.

Zo is er eindelijk reden tot vieren ten huize de familie Borsato. Op 30 november was hun zoon Luca namelijk jarig. Hij mocht 24 kaarsjes uitblazen. Eerder raakte Luca in een mediastorm terecht nadat hij zijn vriendin meermaals bedroog.

Mama Leontine had ook een mooie boodschap voor haar zoon op haar Instagram Stories. En daarbij verwijst Leontine ook naar haar ex-man Marco. "Deze knappe, grote, lieve vent is vandaag 24 geworden. Gefeliciteerd lieverd, papa en mama houden zielsveel van jou", schrijft ze bij een foto van Luca. Als het over de kinderen gaat, komen de twee dus duidelijk wel nog altijd overeen.

Ook Marco deelde een mooie boodschap voor zijn zoon op Instagram. Daarmee liet hij ook voor het eerst sinds lang van zich horen op sociale media. "Gefeliciteerd Luca, 24 jaar!", schreef hij erbij. Luca deelde het verhaal van zijn vader en reageerde met: "Ik hou van je papa."

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws