Luca Borsato door het slijk gehaald na overspel: "Uithuilen bij Marco" Nieuws
Nieuws

Luca Borsato door het slijk gehaald na overspel: "Uithuilen bij Marco"

Luca Borsato door het slijk gehaald na overspel: "Uithuilen bij Marco"

Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato, vormt niet langer een koppel met Daisy Piras, die nog meedeed aan de Nederlandse 'Temptation Island'. Luca bood openlijk zijn verontschuldigen aan omdat hij meermaals contact had met andere vrouwen. In Nederland krijgt de zoon van Marco dan ook heel wat over zich heen.

Vader en zoon doen het beiden momenteel niet zo goed in de liefde. Volgens het Nederlandse weekblad Party heeft Luca dan ook troost gezocht bij zijn vader. "Luca heeft spijt van zijn grensoverschrijdend gedrag en weet dat hij een brug te ver is gegaan. De appel lijkt dus niet ver van de boom te vallen en waar huil je dan uit? Juist, in de armen van die andere getroffen Borsato, zijn vader Marco!", schrijft Party.

Luca zou ondertussen zelfs bij zijn vader zijn ingetrokken. "Inmiddels zou Luca ook bij Marco inwonen nadat zijn relatie uitgegaan is omdat ook hij veelvoudig vreemdgegaan zou zijn", schrijft het Nederlandse Showmag.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws