Koen Wauters kondigt zeer slecht nieuws aan: "Ga ik niet doen" Nieuws
Nieuws

Koen Wauters kondigt zeer slecht nieuws aan: "Ga ik niet doen"

Koen Wauters kondigt zeer slecht nieuws aan: "Ga ik niet doen"

Koen Wauters moet nog altijd bekomen van het feit dat hij niet mag meedoen aan de Dakar-rally. Zijn auto's werden op het laatste moment afgekeurd. Nu heeft hij ook nog meer droevig nieuws voor zijn fans.

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat Koen Wauters nog in het Sportpaleis stond met Clouseau. En helaas staan er ook 2023 geen optredens gepland in de concertzaal in Antwerpen. Meer zelfs: de gebroeders Wauters zullen ook geen tournee doen volgend jaar. Dat vertelt Koen deze week in Story.

"Met Clouseau zullen we het komende jaar niet op tournee gaan", aldus Koen. "Al droom ik er wel van om nog eens in het Sportpaleis te staan", bekent hij. "Wij hebben er zin in en de fans ook, maar er moet wel een goede aanleiding zijn", aldus Koen.

Binnenkort is er wel een goede aanleiding volgens Koen. "In 2024 bestaat Clouseau 40 jaar, dat zou een leuk verjaardagsfeest zijn", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws