Zanger Koen Wauters doet schokkende onthulling: "Belogen en bedrogen" Nieuws
Nieuws

Zanger Koen Wauters doet schokkende onthulling: "Belogen en bedrogen"

Zanger Koen Wauters doet schokkende onthulling: "Belogen en bedrogen"

Koen Wauters ging normaal deze maand beginnen aan zijn veertiende Dakar-rally, maar helaas werden zijn auto's op het laatste moment afgekeurd. In HLN Showbits doet de zanger nu heel het verhaal uit de doeken.

Zo vertelt Koen Wauters dat hij opgelicht is. "De man die de pre-keuring is komen doen, heeft ons en vele andere teams belogen en bedrogen", aldus Koen. Die man had hun auto's namelijk wel goedgekeurd tijdens de pre-keuring maar bij de officiële keuring in Zuid-Frankrijk werden hun auto's toch afgekeurd.

"We komen aan op het circuit van Paul Ricard voor de keuring in Zuid-Frankrijk. En daar is het de FIA die keurt, de officiële autofederatie. Zij vertelden ons dat er van alles niet goed was aan onze auto's", zegt Koen. Daarna wilden ze de man van de pre-keuring erbij halen. "Want die was daar in de buurt, maar hij is gewoon gaan lopen. Hij heeft zich cash laten betalen", aldus de zanger.

Koen Wauters is dan ook enorm teleurgesteld. Wat het nog erger maakt, is dat Koen de man al jarenlang kent. "Dat is een man die wij al twintig jaar kenden. We dachten dus echt dat we de Dakar-rally gingen rijden en voelen ons nu bedrogen", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws