Kijkers ontdekken opnieuw grote fout in ’Thuis’: "Kan echt niet!" Nieuws
Nieuws

Kijkers ontdekken opnieuw grote fout in ’Thuis’: "Kan echt niet!"

Kijkers ontdekken opnieuw grote fout in ’Thuis’: "Kan echt niet!"

De laatste maanden ontdekten de kijkers al meermaals enkele grote fouten in 'Thuis'. Nu slaan de makers van de populaire Eén-soap de bal opnieuw mis.

Op maandag 24 april was te zien hoe dokter Judith (Katrien De Ruysscher) haar zus Thilly (Lauren Müller) moest verzorgen in het ziekenhuis nadat ze met haar motor crashte. Maar tijdens haar onderzoek droeg Judith nagellak, iets wat bij veel ziekenhuizen verboden is. En dat is ook de kijkers niet ontgaan.

"Een spoedarts met nagellak? Fictie is geen realiteit maar sommige fouten kunnen toch vermeden worden denk ik", schrijft een 'Thuis'-fan op sociale media. "Viel me ook meteen op!", "Ja, ik heb het ook gezien. Kan echt niet!" en "Ik was verpleegkundige en dat was strikt verboden", klinkt het ook nog.

Een detail

Maar gelukkig zijn er ook veel fans die zo'n foutje wel door de vingers kunnen zien. "Die foutjes, wat maak dat uit. Kijk en geniet ervan", "Ik had het ook al gezien, maar een klein foutje moet kunnen", "Dit vind ik echt een detail. Zoiets vind ik absoluut niet erg" en "Ik ook niet, ik geniet vooral van de verhaallijn", reageren enkele fans.

Bron: VRT
Bron: VRT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws