Kijkers ontdekken opnieuw twee grote fouten in 'Thuis': "Berichtjes uit de toekomst" Nieuws
Nieuws

Kijkers ontdekken opnieuw twee grote fouten in 'Thuis': "Berichtjes uit de toekomst"

Kijkers ontdekken opnieuw twee grote fouten in 'Thuis': "Berichtjes uit de toekomst"

Enkele weken geleden ontdekten de kijkers van 'Thuis' nog twee groten fouten in de populaire soap. Nu slaan de makers de bal opnieuw mis.

Zo liep er van alles mis met de sms'jes van advocaat Dries (Yemi Oduwale) en studente Silke (Ivana Noa). Zij stuurden heel wat flirterige berichten naar elkaar toen Silke Italië vertoefde om haar overleden mama te herdenken. Zo kreeg Dries onder meer het bericht "I'll be back" van Silke.

Maar op het scherm van Dries stond hijzelf als afzender vermeld. Er sloop echter nog een fout in hun communicatie. Zo klopte de tijdsaanduiding van hun berichtjes niet.

Op dinsdag 21 maart kreeg Dries namelijk berichtjes uit de toekomst. Toen hij in die aflevering de sms'jes van Silke bekeek, stond er bovenaan op z'n smartphone 22 maart, en dus niet 21 maart. "Wel handig voor bij het invullen van je Lotto-formulier", merkt een aandachtige kijker op op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws