Karen Damen overstelpt met reacties nadat ze bijzonder droevig nieuws deelt: "Heel veel sterkte" Nieuws
Nieuws

Karen Damen overstelpt met reacties nadat ze bijzonder droevig nieuws deelt: "Heel veel sterkte"

Karen Damen overstelpt met reacties nadat ze bijzonder droevig nieuws deelt: "Heel veel sterkte"

Vorige week verraste Karen Damen al haar fans nog met fantastisch nieuws. Zo zal de 'Familie'-actrice in december voor het eerst een eigen theatershow geven. Maar helaas heeft de 48-jarige zangeres nu ook droevig nieuws te melden.

Karen Damen moest vorig jaar op 14 november afscheid nemen van haar vader. “Rust zacht, papa. Je hebt het verdiend”, schreef de 'Familie'-actrice toen op Instagram bij een foto van haar overleden vader. De papa van Karen werd 80 jaar.

Aan wat hij precies overleden is, is niet geweten. Nu brak er opnieuw een moeilijke dag aan voor Karen. Op zondag 19 maart werd in Antwerpen namelijk Vaderdag gevierd. Op Instagram deelde Karen dan ook een emotionele boodschap voor haar overleden papa.

"Gelukkige Vaderdag in de hemel", schrijft Karen Damen bij een foto van haar en haar vader uit de oude doos. Heel wat volgers willen de actrice dan ook een hart onder de riem steken. "Gecondoleerd", "Heel veel liefde voor jou" en "Heel veel sterkte", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws