ShowbizzTime

Karen Damen blaast iedereen van zijn sokken met wel heel groot nieuws: "Zó trots"

Karen Damen
I Foto: Photonews I
door Redactie

Onlangs verraste Karen Damen haar fans, want ze maakte bekend dat ze volop aan het werken is aan een gloednieuwe theatertour. In december zal de show in première gaan in Antwerpen en nu heeft de zangeres alweer iets geweldigs te melden. 

Karen Damen verklapte eerder deze week iets opvallends aan Het Laatste Nieuws. “Ik ga een eigen theatershow doen”, vertelde ze trots. Samen met William Vaesen, de ontdekker van K3, is ze aan het schrijven aan ‘De eerste keer’. “Het wordt een soort van one woman show met een beetje comedy”, verduidelijkte het ex-K3’tje. 

“Het wordt gewoon iets met veel humor en ook iets met muziek uiteraard”, aldus Karen. “We hebben het idee om liedjes te zingen en die aan elkaar te babbelen met anekdotes en leuke dingen die gebeurd zijn in mijn leven en mijn carrière”, legde ze uit. De show gaat op 13 december in première in de Arenberg in Antwerpen.

De tickets gingen afgelopen vrijdag in verkoop en daar moet de zangeres nu al wat over kwijt. Zo onthult ze op haar Instagramverhaal dat de show reeds is uitverkocht. “Zó trots”, schrijft Karen er nog bij. De kaartjes vlogen dus de deur uit, maar niet getreurd. Zo zal er op 14 februari 2024 een nieuwe show plaatsvinden en de tickets zijn nu al te koop. 

Karen Damen Instagramverhaal

Laatste nieuws