Joe-dj Anke Buckinx en haar partner Tom hebben fantastisch nieuws te melden: "Dikke proficiat!" Nieuws
Nieuws

Joe-dj Anke Buckinx en haar partner Tom hebben fantastisch nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Joe-dj Anke Buckinx en haar partner Tom hebben fantastisch nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Radiostem Anke Buckinx maakt al jaren samen met Sven Ornelis de Joe-luisteraars op een vrolijke manier wakker met hun dagelijkse ochtendshow 'Anke & Sven'. Op Instagram heeft de radiopresentatrice nu ook geweldig nieuws te melden.

Anke Buckinx heeft al jarenlang een relatie met haar partner Tom. De twee zijn ook al meer dan vier jaar verloofd, maar een huwelijk kwam er helaas nog niet. Toch heeft het koppel nu ook iets bijzonders te vieren.

Zo laat de radiopresentatrice weten dat zij en Tom al 19 jaar een koppel vormen. "Hoera! Al 19 jaar vliegen we mekaar in de (grijze) haren en ik ga dat nog minstens 100 jaar doen, want hij is nog altijd de allergrappigste man van m’n leven en de allerliefste papa van Lou, Max, en ook een beetje van mij", schrijft Anke bij een liefdevolle foto van hun tweetjes op Instagram.

"Love you zoetie. 11/01/2004", voegde ze er ook nog aan toe. De radiostem krijgt dan ook heel wat felicitaties van haar volgers. "Dikke proficiat!", klinkt het meermaals in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws