Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult voor het eerst meer over haar nieuwe vlam: "Zo is het gebeurd" Nieuws
Nieuws

Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult voor het eerst meer over haar nieuwe vlam: "Zo is het gebeurd"

Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult voor het eerst meer over haar nieuwe vlam: "Zo is het gebeurd"

Jana De Bosscher uit 'Blind Getrouwd' heeft na haar scheiding met Christiaan Graulus opnieuw de liefde gevonden. Zo is de 30-jarige kleuterjuf momenteel samen met de 33-jarige Nico Aper. In Het Nieuwsblad onthult ze nu ook meer over haar prille liefdesgeluk.

Jana is opnieuw verliefd. Dat heuglijke nieuws heeft ze zopas bevestigd in Het Nieuwsblad. Eerder deelde de 'Blind Getrouwd'-kandidate al een opvallende foto op haar Instagramverhaal waarin ze haar nieuwe vriend tagde. Samen trokken ze er vorige week op uit om te gaan picknicken in de zon.

Ondertussen heeft de 'Blind Getrouwd'-kandidate bevestigd dat ze een relatie heeft met de man die ze toen tagde. Zo vormt Jana sinds kort een koppel met de 33-jarige Nico Aper, een carrièrecoach. In Het Nieuwsblad verklapt ze nu ook wat meer over haar relatie.

“Het is nog pril, maar het zit goed en voelt daarom al langer dan het is", aldus Jana. Ze vertelt ook wat meer over hun eerste ontmoeting. "We hebben elkaar leren kennen tijdens het uitgaan. We zijn beginnen te babbelen en toen hadden we een goede klik. Zo is dat gegroeid", besluit Jana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws