Helmut Lotti in zware financiële problemen en moet drastisch besluit nemen: "Ga ik niet meer doen" Nieuws
Nieuws

Helmut Lotti in zware financiële problemen en moet drastisch besluit nemen: "Ga ik niet meer doen"

Helmut Lotti in zware financiële problemen en moet drastisch besluit nemen: "Ga ik niet meer doen"

Ook Helmut Lotti kon door de coronacrisis meer dan twee jaar, op enkele zomerfestivals na, niet optreden. Inmiddels kan hij opnieuw optreden, maar de crisis heeft het er ook bij de zanger hard ingehakt. Daarom zal hij zijn carrière nu anders moeten aanpakken. Dat vertelt hij deze week in Primo.

Ook Helmut Lotti kreeg het door de coronacrisis financieel hard te verduren. “Door twee jaar niet op te treden, heb ik niks verdiend”, zegt de zanger in Primo. “Het is crisis voor iedereen en dus ook voor mij. Mijn muzikanten en ik hebben ook rekeningen te betalen", aldus Helmut.

Daarom heeft hij nu een drastische beslissing genomen over zijn carrière. “Ik wil mijn carrière voortaan iets anders aanpakken”, vertelt Helmut. De voorbije 25 jaar kon de zanger nooit door organisatoren geboekt worden omdat zijn management alle concerten en tournees zelf organiseerde. Maar daar komt nu verandering in.

“Soms stonden we met meer dan 20 muzikanten op het podium", vertelt de zanger. Maar voortaan zal hij ook met een kleinere groep optreden. "Ik ga nu niet meer alleen met mijn groot orkest maar ook met een kleinere en goedkopere bezetting optreden. Voortaan kan iedereen me dus boeken", klinkt het bij de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws