ShowbizzTime

Gert Verhulst moet na de dood van Marcel opnieuw zware tegenslag verwerken

Ellen Callebout en Gert Verhulst
I Foto: Play4 I
door Redactie

Het zijn geen makkelijke maanden geweest voor Gert Verhulst. Hij kreeg om verschillende redenen heel wat kritiek te slikken en moest ook afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Marcel. Helaas moet de presentator van ‘De Tafel van Vier’ nu opnieuw een zware tegenslag verwerken.

Gert Verhulst heeft er een zware periode opzitten. Zo moest zijn gezin begin oktober afscheid nemen van hun hond Marcel. Daardoor kampte zijn vrouw Ellen Callebout ook een tijdje met gezondheidsproblemen.

Daarnaast kreeg de presentator heel wat kritiek te slikken nadat hij in ‘De Tafel van Vier’ racistische uitspraken had gedaan. Onlangs werd hij ook onder vuur genomen door meerdere K3-fans. Zij eisten hun geld terug omdat ze Hanne Verbruggen en niet Diede van den Heuvel wilden zien tijdens de K3-shows. Maar dat geld kregen ze niet. En nu moet de presentator opnieuw een tegenslag verwerken.

Zo heeft ‘De Tafel van Vier’ een dieptepunt bereikt qua kijkcijfers. Hoewel er in het begin nog zo’n 200.000 mensen afstemden op het praatprogramma, waren dat er op maandag 21 november amper 143.000. Opnieuw een zware opdoffer voor Gert dus.

Laatste nieuws