Het gaat niet goed met gezondheid van Ellen Callebout: emotionele Gert Verhulst vertelt wat er aan de hand is Nieuws
Nieuws

Het gaat niet goed met gezondheid van Ellen Callebout: emotionele Gert Verhulst vertelt wat er aan de hand is

Het gaat niet goed met gezondheid van Ellen Callebout: emotionele Gert Verhulst vertelt wat er aan de hand is

Onlangs moesten Gert Verhulst en Ellen Callebout afscheid nieuwe van hun trouwe viervoeter Marcel. De Bouvier overleed in de nacht van 3 op 4 oktober. Bij een talkshow op Qmusic Nederland praat hij nu openhartig over het verlies.

In de talkshow ging het namelijk over de gevolgen van een gebroken hart, en of je daaraan kan sterven. Volgens experts kan dat. "Twee procent van de hartaanvallen worden veroorzaakt door acute, hevige en verdrietige emoties", vertellen presentatoren Mattie Valk en Anne-Marie Rozing.

Ook Gert kon aan den lijve ondervinden wat een groot verlies doet met een hart. Zo vertelt hij in de talkshow dat Ellen last had van hartproblemen na de dood van Marcel. "Ellen heeft enorm veel verdriet gehad door de dood van Marcel", begint Gert.

"Gisteren zei ze: 'Het is de eerste keer dat ik terug voluit kan sporten want daarvoor had ik echt letterlijk hartpijn'", aldus Gert. "Het klopt dus wat ze zeggen: je kan sterven aan een gebroken hart", vervolgt hij nog. Ondertussen gaat het opnieuw beter met Ellen en heeft het gezin het overlijden van Marcel een plaats kunnen geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws