Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' nemen zeer drastische beslissing na hun plotse breuk Nieuws
Nieuws

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' nemen zeer drastische beslissing na hun plotse breuk

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' nemen zeer drastische beslissing na hun plotse breuk

Het sprookjeshuwelijk tussen Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' is helaas voorbij. Nadat er al een tijdje geruchten deden over een breuk, heeft het koppel via Instagram laten weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. Nu hebben de twee ook een zeer drastische beslissing genomen.

"Met pijn in het hart laten we jullie weten dat we niet langer een koppel zijn", schreven Dziubi en Brecht dinsdagavond op hun Instagrampagina. "We kenden een geweldig mooie start waarbij we direct een supertoffe klik hadden en oprecht konden communiceren met elkaar", aldus het koppel. Maar helaas bleef hun sprookje dus niet duren.

In juni zouden Brecht en Dziubi normaal hun eerste huwelijksverjaardag vieren, maar de afstand bleef een heikel punt en ook de diepere gevoelens bleven uit. "We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar door de maanden heen merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", zegt het koppel.

"Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen", klinkt het ook nog. De twee hebben nu ook een belangrijke beslissing genomen. Zo zullen ze niet praten over hun relatiebreuk. "Om onze breuk in alle rust en sereniteit te kunnen verwerken, wensen we hier verder niet over te communiceren. We hopen op jullie begrip te mogen rekenen", aldus het koppel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws